USP Office

Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren, werven en selecteren van officepersoneel in allerlei soorten functies.

Arbeidsbemiddeling is mensenwerk. Wij bemiddelen met oog voor iemands verhaal, wensen en mogelijkheden. Wij brengen werkgever en werknemer met elkaar in contact. Wij zorgen voor de juiste medewerker op de juiste plek.

Naast uitzenden leveren wij diverse andere vormen van arbeidsbemiddeling, waardoor wij kunnen bemiddelen voor zowel tijdelijke als vaste banen.

USP Office is actief in een aantal vakgebieden: secretarieel, (financieel) administratief, human resources, marketing en communicatie, divers balie- en facilitair personeel. Incidenteel vervullen wij ook andere vacatures indien die wensen kenbaar worden gemaakt door de opdrachtgever.

USP Office is met name actief in de regio’s Utrecht, Amsterdam en Rotterdam. Doordat USP een groeiend bedrijf is, zijn wij voor USP Office continue op zoek naar geschikte kandidaten met de juiste motivatie en instelling om ons team te versterken.

Wij bieden jou een passende baan in de richting waar je goed in bent. Heb je dus de ambitie om mee te groeien in een ambitieus bedrijf en afwisselende projecten schrijf je dan in!

Is jouw interesse gewekt en zou je meer willen weten? Solliciteer direct bij inschrijven.