USP Telecom

De mensen achter USP Telecom werken al meer dan 20 jaar in deze sector en kennen vele medewerkers en opdrachtgevers. Het persoonlijk contact staat hierin centraal, zo weten wij wat er gevraagd wordt van de vaklieden. Door deze korte lijnen en service die wij bieden zijn onze medewerkers telkens opnieuw inzetbaar voor opdrachten bij gerenommeerde installateurs in het hele land.

Door de manier van omgaan met onze technici en het nakomen van onze afspraken is USP uitgegroeid tot een gezonde organisatie met diverse disciplines waaronder Telecom.

USP Telecom richt zich op het inzetten van o.a. Engineers, Glaslassers, Telecom monteurs, FTTH monteurs, Allround Telecom monteurs. Deze vaklieden worden op diverse locaties en projecten in het land ingezet voor de bekende Telecom bedrijven.

USP Telecom biedt o.a. een goed marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een goed pensioen en mogelijkheden voor eventuele scholingstrajecten.

Doordat wij met USP verwachten te groeien zijn wij voor USP Telecom continue op zoek naar geschikte kandidaten met de juiste motivatie en instelling om ons team te versterken.

Wij bieden jou een passende baan in de richting waar je goed in bent. Heb je dus de ambitie om mee te groeien in een ambitieus bedrijf en afwisselende projecten schrijf je dan i!

Is jouw interesse gewekt en zou je meer willen weten? Solliciteer direct bij inschrijven.